Bonne nuit, mes amis!

Stina undrade vilket språk jag läser, och det lär ni märka på min rubrik, nämligen franska! Någon mer som läser språket? Jag var faktiskt väldigt tidigt intresserad av språket och gick alltid runt när jag var liten och sa merci beaucoup, vilket betyder tack så mycket! Hihi, allt en lite dåre var jag när jag var liten :)
Men nu mina vänner ska jag ta och sova, för jag känner att jag annars inte kommer vakna alls imorgon :)

God natt, så riktigt gott!


Kräm mot bristningar

Ja, jag ahde faktiskt tänkt att köpa hem en kräm emot bristningar, om jag nu får  det under graviditeten, så den är väl alltid bra att ha, och plus att den bara kostan 99 kr på Fleur de Santé


   Bilden är lånad från deras hemsida :)

Mitt internet är konstigt

Hej alla där bakom datorskärmen, hopaps allt är fin fint :)

Mitt internet har varit helt konstigt vilket har lett till att jag inte kunnat publicera några inlägg, vilket jag nu ska försöka :)

vad har ni haft för er idag då :) Själv är jag  på bättringsväg tack vare 3 dagar hemma från skolan, så imorgon blir det såklart för mig att vakna och gå till skolan! :)
Ananrs så flyter dagarna på precis som vanligt och min mage har börjat synas mer, skall försöka lägga in en bild ikväll :)


Kram.


Jag vill inte vara sjuk.

Hej mina kära bloggläsare, hoppas ni har det fint!

Jag orkar verkligen inte vara sjuk längre, så himla jobbigt när man verken kan prata ordentligt eller andas :( Hoppas ni andra mår bättre än vad jag gör nu iallafall! :)
Vad har ni haft för er idag? :)
Själv försökte jag ta mig upp ur sängen i morse, men kroppen skakade så mycket av köld att det blev sängen för mig resten av dagen, klarade knappt att ta mig till soffan utan att nästan skaka sönder av köld :(


Vi hörs senare, nu ska jag få i mig lite mat!


Sliten och sjuk

Sliten och så sjuk som jag är ska jag vandra mig ner i sängen försiktigt, har ont i varje kroppsdel, usch!

Ha en riktigt godnatts sömn så hörs vi imorgon, ingen skola imorgon heller :(

Kram!

Jag orkar inget just nu

Usch, hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har, själv har man legat i sängen sjuk och sånt, inte så jätte roligt, därför också den dåliga uppdateringen. Ledsen för det :(
Vad har ni haft för er idag?
Jag har som sagt nästa legat i soffan och kollat på Tv hela dagen med feber och halsont =(


Nu ska jag koka te, vi hörs senare :)

Sängen väntar

Älsk ligger i sänge i väntan på att jag ska komma, så jag avslutar nu kvällen med detta inlägg, ni som fortfarande är vakna får ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi i morgon :)


Kram och sov gott <3


Uppdatering

Jag är sjukt trött, men om inte jag skulle städa så skulle det ligga kläder och disk överallt, vad skulle min kille göra utan mig (A) Haha! Ja, jag är självsäker ^^ hihi, vad har ni haft för er idag då? :) Ja jag har bara städat, och nu ska ja baka lite hade jag tänkt, doften av nystädat som blandas med doften av nybakat är väl bara för härligt, tycker ni inte det? :)


Vi hörs snart igen =)

Storstäda

God dag!
Hooppas ni haft en bra start på dagen, har jag iallafall :)

Nu ska jag storstäda, men ska försöka uppdatera under tiden!


Vi hörs :)


Dags att säga adjö!

Popcornen är färdiga, likså coca colan som står framme på bordet, i vårt fina vardagsrum, i vårt underbara liv, som min kille och jag får dela på tillsammans, snart så kommer vi inte längre vara 2, snart är vi 3,snart sitter vi med vårt barn i famnen och kollar på tv, går upp mitt i natten ifall vårt barn behöver oss då, oh, jag blir lycklig bara jag tänker tanken. Jag kan inte förställa mig hur mitt liv hade vart utan min pojkvän och mitt barn i magen, no life without them<3

Mina kära läsare, ni får ha en fortsatt trevlig natt framför er, så hörs vi imorgon, massor med kärlek till er!


Kram<3

Förlåt mig!

Till en början med vill jag be om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår, hela dagen var internet krångligt och vill inte som jag ville, så lika bra att uppdatera idag tyckte jag!

Hoppas iallafall ni alla mår jätte bra! :) För dte gör jag, jag var ju på ultraljud igår, och allt gick stålande, och tror nog inte jag någonsin gråtit av lycka så mycket som jag gjorde igår :)



      Jag älskar mitt barn, <3

Vecka 17

Mamman:

En genomsnittlig ökning för dig själv nu kan vara runt 2,5-4,5 kg. Livmodern växer i snabb takt och växer mest uppåt till en oval form. Eftersom de flesta ligament som håller livmodern på plats sitter i den nedre delen, vid livmoderstappen (cervix) och däromkring kan livmodern ändra läge och flytta på sig. I 17: e veckan kan man känna livmodern ungefär en tvärhand ovanför blygdbenet. När livmodern växer så kan det kännas som en molande värk i magen och det kanske stretar och drar. Äggstockarna hamnar allt högre upp och vävnaden som håller livmodern på plats sträcks.
Du kanske börjar känna dig extra hungrig nu när bebisen börjar lagra fett.
På grund av den ökade blodvolymen så kan man svettas mycket mer än normalt. Detta är också anledningen till eventuella ökade flytningar. Detta är ingenting att oroa sig över utan kommer att försvinna efter förlossningen.


Barnet:

Fostret får nu underhudsfett under huden som vid förlossningen kommer att utgöra mellan 2 och 6 % av deras totala vikt. Detta kommer att hjälpa barnet att reglera sin kroppstemperatur när de föds. Den första avföringen (mekoniet) samlas upp i tarmen. Fostret väger nu ungefär 100 gram dvs har fördubblat sin vikt på två veckor och är 12 cm i sitthöjd. Fostret är nu stort som en kupad hand ungefär. Nu väger barnet mer än moderkakan.
Det tar bara en halv minut för blodet att pumpas från barnets hjärta till moderkakan och tillbaka igen. I fjärde månaden uppgår den blodmängd som passerar moderkakan redan till cirka 27,5 liter om dagen. I slutet av graviditeten passerar 330 liter blod genom moderkakan var dag.
Höga ljud utifrån kan få barnet till att röra sig.

Sovdags!

Nu ska jag lägga mig, i hopp om att natten flyger förbi, för jag längtar som in i tusan på ultarljudet imorgon! Ska lägga in bilder så fort jag kommer hem! :)

Sov gott, och ta hand om er <3

Jag vill och jag kan!

Hejsan!
Jag hoppas ni haft en fin dag framför er, vilket jag har haft, m.h.a dagens motto, som står i rubriken har jag klarat igenom dagen i skolan galant! :)
Vad har ni haft för er idag?
Jag är riktigt hungrig, men har ingen ide om vad jag skulle kunna laga, något tips ni vill dela med er av? =)


   Jaag är totalt kär i tunikan, dagens vill ha verkligen! Tunikor är så bekväma när man är gravid! :)

Kan man vara överdrivet trött?

Usch nej, jag är verkligen överdrivet trött, så nu orkar jag verkligen inte vara vid bloggen mer, men vi får höras mer imorgon.

Sov gott, my sunshines :)<3

Jag ber om ursäkt!

Haha, hejsan alla, jag vaknade nyss efter att ha somnat på soffan, haha! måste vart väldigt trött när jag kom hem från skolan, men iallafall, hoppas ni haft en bra dag :)
har inte så mycket att berätta, allt flyter på som det ska, och jag längtar tills över imorgon, då ska jag på mitt första ultraljud! Spännande! :)


Kram sålänge :)

22:43, läggdags?

Ja mina vänner, nu ska jag möta drömmarnas värld, så ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi imorgon!


Sleep sweet :)

Päron med chokladsås?

Jag är en riktigt gottegris, helt ärligt! Jag har skurit päron i små bitar, tagit ut lite vaniljglass, och hällt i chokladsås på vaniljglassen och päronen,hur gott som helst faktiskt!
Sitter och läser lite om förlossnigen och så, och tänker på om jag ska föda vaginalt eller med hjälp av kejsarsnitt. Och jag tror helt seriöst jag kommer välja vaginalt, hur rädd jag än må vara för förlossnigen, så tror jag det blir bäst så. För under kejsarsnitt måste man ju vänta på att vakna upp tills man får hålla sitt barn, och då skapar man ju inte samma relation till barnet som pappan gör medans han får hålla barnet, under tiden mamma vaknar upp. Så nej jag tror nog det får bli vaginalt, om det såklart inte sker några komplikationer, vilket jag såklart hoppas på att det inte gör!

Plugga

nu tar jag en paus från bloggen, ska nämligen plugga lite :)


Hörs senare ikväll! =)


Hejsan!

Nu har jag kommit tillbaka från skolan, fick sluta lite tidigare för jag hade huvudvärk så jag knappt unde sitta ner normalt, så ligger nu i soffan med en kopp te som min mamma har gjort åt mig, hon är nämligen på besök =)
Hoppas ni alla andra iallafall har haft en bra dag?

Fick en fråga om ultraljudet via mail, och den personen undrade om jag kanske har tvillningar i släkten, och nej det har jag inte, verken från mammas eller pappas sida, så jag väntar med all sannolikhet inga tvillingar, vilket jag inte vet vad jag ska tycka om, jag kommer ju bli gravid i framtiden med, så ingen brådska med att få flera barn samtidigt för mig inte =)



Dagens fråga: Vad tror du jag väntar, en flicka eller en pojke? =)

Time to sleep.

Dags för mig att försöka somna med denna huvudvärk, så jag stänger av bloggen för idag :)


Sov gott alla! =)

Blutsaft?

Jag har typ drabbats av världens huvudvärk! Har lite svårt att skriva av smärta så om jag stavar lite hejvilt så förstår ni varför! Imorgon hade jag tänkt att gå och köpa mig en flaska blutsaft, och då riktar jag en fråga åt er som är/har varit gravid, om det är något farligt att dricka det, skulle vara tackam för svar! :)


Iallafall på fredag ska jag på ultraljud! Snacka om att jag läääängtar! Oh, jag kommer säkert storgråta när jag får se min ängel första gången! Bilder ska ni självklart få sig! :)

Nu vet min lärare

Hejsan alla, hoppas ni haft en bra dag =)

Idag har jag berättat för min lärare att jag är gravid, och jag blev  helt chockad över hans reaktion, han blev helt överlycklig! Han frågade såkalrt om jag ska behålla mitt barn, och när jag sa ja, ja då blev han nog ännu gladare, han gav mig beröm och sa att jag är stark som orkar gå igenom detta, och att jag kommer bli en bra mamma, så det glädjer mig såklart att han tog det så bra! :) Hoppas bara alla andra tar det lika bra... =)

vad har ni gjort idag? =)

God natt.

God natt alla, sov riktigt gott så hörs vi imogon :)<3

God Kväll!

Mitt internet har verkligen inte vart min vän idag, så har inte kunnat vara inne på bloggen efter att jag hade kommit hem =)
Hoppas ni haft en bra dag? =)

Kram

Guten Tag.

God dag alla bloggläsare =)
Snart ska jag ta på mig för vi ska iväg till Backaplan lite och kolla på skrivargrejer och sånt,så jag kommer inte uppdatera så mycket idag =( Men jag lovar att uppdatera när vi kommer hem :)



Kram och sköt om er under dagen! =)

House of wax

Strax ska älsk och jag kolla på filmen House Of Wax, så jag stänger av bloggen nu :)


God natt min stars<3


Livet är bara underbart<3

Sitter och tänker framåt i tiden, framåt då jag äntligen får hålla mitt fina barn i mina armar, skyddad från allt det onda, skyddad av mig och sin pappa. Jag tänker på hur jävla lycklig jag kommer att bli, vilka känslor jag kommer få uppleva, och hur mycket jag kommer älska mitt barn. Jag vet att jag bara tjatar om hur lycklig jag kommer vara, men jag kan bara inte förstå hur man kan förälska sig i något så snabbt, vilken känsla man få inom sig varje gång man bara tänker på sitt barn, det är ju som att vara nykär, fjärilar i magen! Ohh jag älskar att vara gravid!


Tack till mina läsare med, jag vet helt säkert att ni är de bästa läsarna man kan ha, i hela universum! Även fast jag inte känner er, så ska ni veta att ni har blivit en del av mitt liv, jag älskar er<3

TV

Ska kolla på lite tv nu, så vi hörs senare ikväll =)

Kram <3

God dag!

Hejsan alla fina läsare! Hopaps ni har det bra där bakom dataskärmen!
Har sovit väldigt bra och sånt, så nu är jag på ett väldigt bra humör! :) Älsk är och köper Mc Donalds till mig, hihi orkar inte laga något själv så han får köpa =)
Min favorit måste vara en McFish utan sås :) Vad är eran favorit mat på Mc?
Vad har ni för planer idag ?

  En magbild jag tog för en stund sen =)

Kram sålänge!



Let´s get some sleep, shall we?

Haha, jag och mina rubriker x')
Nej men nu till allvar, ska lägga mig och få lite sömn, har halsbränna så lycka till med att somna^^


God natt, sov sött mina stjärnor <3

Vecka 16

Mamman:

Man kan börja känna fosterrörelser runt den här veckan speciellt om du är omföderska. En omföderska kan känna fosterrörelser en hel månad tidigare under sin andra graviditet mest på grund av att man känner igen känslan. Det är inte ovanligt för förstföderskor att inte känna fosterrörelser förrän i 22-24 veckan. Din midja börjar nu försvinna mer och mer. En kula på magen syns oftast tidigare hos omföderskor än förstföderskor.
Nu är det också mer vanligt att barnmorskan kan höra fostrets hjärtljud.


Barnet:

Fostret urinerar var 40-45 minut. Rörelserna börjar bli mer koordinerade. Fostret väger nu ungefär 80 gram och är runt 11 cm långt. Fostret kan grimasera och greppa runt navelsträngen som nu börjar flytta sig lite längre ner på fostrets mage. Fästet har tidigare suttit högt upp. Huvudet är ca 4 cm i diameter och fötterna är ca 2 cm långa. Munnen är förhållandevis stor. Ett fettlager bildas på fostrets hud för att alla de inre organen ska hållas på plats. Barnets hud är fortfarande genomskinlig så blodådrorna syns genom huden.



Jag blir så lycklig när jag läser detta, jag ler och gråter samtidigt, min känsla är obeskrivbar<3

Förlåt!

Mina solsken, ni får förlåta mig för min dåliga uppdatering idag, men min älskling kom hem så valde att spendera lite tid med honom, saknat honom riktigt mycket ju!

På måndag gäller det, jag ska berätta för min lärare att jag är gravid, undrar vilken blick han kommer få, haha! Spännande ska det bli =)

vad har ni haft för er idag, något roligt ni vill dela med er av, jag läser gärna! :)


Kram sålänge :)<3


Try to sleep

Nu ska jag försöka sova, kommer skriva ett inlägg sent imorgon, för då ska jag nämligen åka hem till min kille som kommer imorgon, wiiiiie! :)


Sov gott alla! :)

Ibland blir inget rätt.

Hejsan solsken, hoppas ni haft en bra dag.
Idag fick en av mina klasskamrater reda på att jag är gravid,och hon tog inte det så himla bra,men hon lovade att vara tyst om det, än sålänge. Hon stod nog och glodde på mig i minst 5 minuter, och frågade varför jag inte hade gjort abort, och att hon kunde följa mig för att göra abort,hon blev nog inte heller så glad när jag berättade att jag ska behålla mitt barn.
Sen fick min idrotts lärare reda på att jag är gravid, men han tog det faktiskt bra :) Han sa att om jag bara är närvarande på lektion så ska jag nog kunna få godkänt :)
Vilket är bra. Jag kommer inte gå ut andra ring tror jag inte, men jag kommer iallafall försöka gå till jullovet, men vi får se hur det blir :)

Vad har ni gjort idag? =)


Kram sålänge :)

Good Night

Nu ska jag ta och tacka för mig och ha ett möte med sängen, ett väldigt viktigt sådant! :)

Sov gott mina kära läsare <3

Godis?

En fråga till er som vart/är gravid, känner ni också att ni har blivit mer sugna på godis och massa andra sötsaker under graviditeten? Jag känner ju att jag bara äter socker nästa ju! Haha!
Nästa fredag ska jag på ultraljud! Såklart lägger jag ut bilder på det när jag fått tillgång till bilder såklart! Jag längtar ju nästan sönder!

Dagens fråga: Är du rädd för förlossningen?


Uppdatering

God dag alla! Hoppas ni har det fint, kom nyss hem från sklan, och sitter nu och myser lite med en kopp te och en macka, va hungrig man blir av allt plugg!
Vad gör ni? :)


Kram sålänge =)

God Natt!

Nu ska jag sova, så god natt, sov riktigt gott! :)

God dag!

Kom hem från skolan nyss, eller aa var förbi hos en vän som gärna ville se mig, såklart hälsade jag på :) Imorgon skulle min kille kommit tillbaka från Österrike, men planes changed :( Han kommer på fredag =( Men det bra är att jag får umgås med min familj mer, vilket aldrig är fel, eller hur? :)
Vad har ni haft för er idag? :)


Kram <3

Avslutar kvällen ")

Ja mina vänner, nu ska jag ta och lägga mig, känner att jag är helt slut, men jag avslutar med att visa en sak jag köpte till mitt barn idag, en väldigt söt nalle på Lidl :)

Vi hörs imorgon! :)

   Tack för mig, god natt, och sov gott! :)

Plugg= Inte kul!

Usch, förlåt för att jag inte skirivt något inlägg, men haft mycket pluggning att tänk på, samt vart snäll att hjälpa min mamma att städa deras hus :) Snäll flicka (A)
Vad har ni haft för er idag :)



Kram sålänge :)

God natt!

Syrran vill att jag ska sova brevid henne, vilket jag gärna gör! :)

God natt, sov gott sunshines <3


One Tree Hill.

Nu ska syrran och jag bänka oss framför Tv:n och kolla på vårt favorit program, One Tree Hill!

Back on the track

Jag älskar att umgås med min familj, ibland får de mig att känna mig som ett litet barn igen, vilket får mig att må bra! :) Idag åkte vi till Ikea bara för skojs skull, inga inköp, ingenting :) Sen plockade vi svamp med, men fick vi med oss något hem, nix :( Aja, bättre lycka nästa gång :)




      Tog en bild på magen precis innan vi åkte :)

Ikea

Nu drar vi till Ikea, hörs när jag kommit hem :)

God dag.

God dag mina solsken! :) 
Hoppas att allt är bra med er, vaknade nyss av att lilla systern stod och glodde på mig och min mage, sen sa hon va tjock du har blivit, haha! Tack för komplimangen tror jag x')
Vad ska ni göra idag? :)

Nu ska jag gå och äta lite lunch med syrran, vi hörs senare :)

Nu så!

Nu ska jag krypa ihop i min gamla säng, och tack för mig! :)



Sov goott! :)<3

Usch!

Ibland gillar jag verkligen inte att kolla på film, slutar ofta med att jag gråter i slutet, just vad som hände när jag kollade på United 93. När de ringde till sina nära och kära och sa att de älskar dem, tänk bara, att veta att man aldrig kommer se dem igen, men ändå kunna säga att man älskkar personen, usch, skulle aldriig klarat av det =(


Dagens fråga: Hur skulle du säga adjö till dina närmaste?

Kolla film.

Nu är familjen och jag bänkade framför tv och kollar på filmen United 93 på Tv8, en riktigt bra film :)


Kraam :)

Uppdatering

Tur att mamma och pappa inte bor långt ifrån mig, det gör det enkelt att kunan besöka dem =) Och jag älskar att jag har min bärbara data som jag kan ta med mig var jag vill, så jag kan uppdatera i bloggen! =)

Nu har jag iallafall packat upp i mitt gamla rum och ska snart leka lite med min lilla syster, som är den finaste lilla systern man kan ha! :) Hon gillar tanken av att vara 12 och snart moster, haha! :)


Kram sålänge =)


Till mamma och pappa

Nu har jag ätit och packat klart =)

Så nu ska jag iväg till mamma och pappa, jag upppdaterar när jag kommit fram! =)


Kraam (=

God dag =)

Hejsan! =)

Hoppas ni har det bra bakom data skärmen =) Ska snart få i mig mat packa det sista och sedan så ska jag iväg till mamam och pappa, min kille ska vara borta i Österrike till onsdag, så skall tillbringa de dagarna hos mamma och pappa =)

Vad ska ni göra idag? =)



    En bild från igår när jag var påväg till skolan =)


God Natt!

Nu ska jag försöka sova, måste upp tidigt för att säga adjö till min kille som åker till Österrike, usch vad jag kommer sakna honom, hela min värld åker ju bort! Tur att jag har mitt barn i magen, känner mig inte ensam då :)



God natt, soov riktigt gott! :)

Hur ska jag?

Jag har börjat fundera på hur i hela världen jag kommer hinna vara en bra mamma, jag är så rädd att jag kommer misslyckas, vilket jag inte vill! Jag vill att mitt barn ska få en bra uppväxt, få känna att jag älskar det så djupt mycket att det gör ont i hjärtat! Jag vill bli en bra mamma, och en bra hustru, men jag är så rädd att misslyckas :(


Vecka 15 :)

Gravid vecka 15

Har ni berättat om nyheten för utomstående? Annars börjar det kanske bli dags för det, för snart putar magen fram på mamman och hon kanske inte vill skylla på bullar och kakor. Att kvinnans kropp förändras är rätt spännande, men ingen tjej tycker ju att det är kul att bara se lite småfet ut. De brukar oftast vilja att graviditeten skall ”synas” mer så att det inte råder något tvivel. Kommentarer om att se fet ut vill ingen höra.
Om barnet: Blodkärl och näthinnor syns nu genom barnets tunna hud, som börjar täckas av ”lanugohår”. Det är tunna och fina hårstrån som hjälper till att reglera kroppstemperaturen.



Jaag seriöst smälter när jag läser detta =)

God kväll!

Har inte kunnat skriva ett inlägg förens nu, datan har vart krånlig hela dagen tyvärr :( Men har hunnit mysa med älsklingen och nu är jag åter tillbaka till min blogg :)

Hoppas ni alla mår bra :)


Kraaam (=

En riktigt god natt!

Nu ska jag dra mig bort från bloggvärlden, och istället drömma mig in i drömarnas värld! :)



God natt alla söta bloggare! Sov sötaste! :)<3


Tusen kramar!

Tusne tack och tusen kramar till er, ni lämnar så himla söta komentarer till mig, jag börjar ju nästan lipa :') Ohh jag är så glad att jag startade denna bloggen för att få skriva till så snälla människor som ni är, så tusen tack återigen! :)

Magbild :)

  Den må se rätt så stor ut men det är den inte =)

Laga mat

Hejsan!

Dagen har gått på som vanligt, och allt är bara bra med både mig och mitt barn :) Hur har ni haft det idag? :)
Har massor med böcker som väntar på mig och så är jag så hungrig, så bäst att jag sätter fart om jag vill komma någon vart x')


Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi säkert snart igen :)

Sömn

För att kunna komma upp ur min säng imorgon ska jag nu ta och lägga mig :)




God natt! :)<3


Hur säger man att man väntar barn?

Ja, som ni säkert listat ut vid detta laget så är jag gravid, en gravid tjej på 17 vårar, en sprallig glad tjej som nästan alltid bär ett leende på läpparna! :)
Men jag går i en klass som är emot unga mammor, och här står ju jag och är gravid? Ja, hur berättar man då för sin klass att man bär på en extra elev? Vilket rykte kommer man få efter sig? Att man är hora,slampa eller helt enkelt en jävla idiot som behåller sitt barn? Nej, varför skulle man vara något av det bara för att man ahr valt att behålla sitt barn, man har valt att få ta hand om ett liv.
För mig känns det helt rätt att behålla mitt barn, helt rätt och denna känslan kan ingen ändra på!
Så hur ska jag nu säga till mina klasskamrater? Bara släppa ut orden ur min mun som ett plötsligt åksmoln på klarblå himmel? Eller ska jag ta och säga det försiktigt till varje person enskilt? aa stor beslut här, välja att berätta, hur och när, tänka på vikla rykten jag kommer få efter mig, vilka komentarer, ja allt.

Dagens fråga: Hur ska man egentligen berätta?

090909

Coolt datum idag, haha!

Hejsan, hoppas ni har haft en bra dag, idag har jag mått toppen, haft skofoto och hade nog en lite för tajt tröja på mig, vilket ledde till lite blickar,men ingen misstänker något ännu, skönt det ^^
Vad har ni haft för er idag? =) Nu ska jag titta på matchen, ikväll skriver jag om hur det komemr att vara att berätta för klasskamraterna och mitt ex (som går i samma klass som jag) att jag är gravid.. Blir det lycka, chock eller arghet? Ja det återstår att se!


Kram på er sålänge! :)

Nej nu

Nu mina kära läsare orkar jag knappt hålla uppe ögonen, tror inte ens klädnyper skulle kunna hjälpa mig att dem hålla uppe! x') Så ni får ta och ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi imorgon :)




God natt, sov sött :)

Blåbärs rutor!

Ingredienser:

150 gram smör eller margarin
3 ägg
3 dl socker
4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
2dl gräddfil
½ liter (ca 250 gram) djupt frysta eller färska blåbär

Granering: Florsocker



1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret/margarinet och låt det svalna
2. Vispa äggen och socker pösigt. Blanda mlöj och bakpulver
3. Tillsätt gräddfilen,det smälta smöret och mjölblandningen i äggvispet, rör till en slät smet
4. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm,med bakplåtspapper. Häll i smeten i formen. Stör över bären.
5. Grädda kakan på galler i nedre delen av ugnen i ca 20 min.
6. Lyft kakan m.h.a bakplåtspappret. Låt det svalna på galler. Skär kakan i ca 20 bitar.
7. pudra över florsocker precis innan serveringen!



 Kakan är riktigt god med chokladsås och en klick vaniljglass! :)


Bakdags!

Hoppas ni alla har haft en bra dag idag! :) Det har jag, haft lite prov och sånt, det gick väldigt bra :)
Jag ska nu iväg och baka lite blåbäsrrutor, vilket är riktigt gott, lägger ut receptet sen :)


Dagens fråga: Vilket bakverk är din favorit? :)



Kraam(=


Vansinnigt Trött!

Usch, jag är verkligen vansinnigt trött, så bättre att gå och lägga sig innan min kille måste bära in på rummet, fast det kanske inte heller är någon dum ide, hihi ^^



Soov gott, good natt! :)<3

ursäkta!

Usch förlåt för min dåliga uppdatering idag, men ibland har jag dagar då jag inte känner för att alls  blogga, ja det har väl vi alla någon gång? :)
Idag har jag inte gjort så mycket, bara försökt ta det lugnt och vilat upp mig, samtidigt pluggat som en dåre, usch jag gillar inte skolan när det är massor med prov :(
Vad har ni haft för er idag då? :) Hoppas ni har haft en bra dag iallfall, för jag har väl också haft en riktigt bra dag! :)

Snart så ska jag på mitt första ultraljud, och jag längtar verkligen, hoppas jag kommer kunna dela med mig av ultraljudsbilderna, för det kanske jag inte vill, kanske vill be¨hålla dem för mig själv? Haha nej men jag skämtar bara jag kommer säkert vilja lägga ute dem :)

Hörs senare :)

Stänger av nu

Nu ska jag stänga av datorn och hoppa ner i sängen!



Good natt :) <3


Uppdatering

Att man kan ha så kul i skogen är ju bara så trevligt! Har nog inte skrattat så mycket på länge! En riktigt trevlig och solig dag i skogen!

Nu har även denna veckan lidit mot sitt slut och på onsdag har jag skolfotografering, haha kommer bli riktigt roligt att kunna titta tillbaka och se hur jag såg ut innan jag fick min bamsemage x')

Hoppas ni alla haft en bra helg! :)



Kraam )=

Iväg!

Nej nu mina kära läsare ska jag iväg och umgås med killens föräldrar, ska bli mysigt att komma hemifrån lite och sånt :)

Uppdaterar när jag kommer hem :)



Krrraam (=

Oj då :O

Haha nu sov jag lite för länge, så nu är jag verkligen pigg och glad! :)
Hoppas ni alla fått en trevlig start på söndagen :) Vad ska ni göra denna sista veckodag?
Själv ska älsk och jag ut med hans föräldrar i skogen och ha det mysigt där, så jags er fram emot det :)


Kram (=

Hejdå.

Ska sova nu, ha det bra :)




God natt!

Vilken dag!

Hade en otroligt bra dag med min mamma,älskar henne <3
Kollade nyss på matchen mellan Sverige och ungern, så hade lite svårigheter att uppdatera! Men nu är jag här igen :)

Har ni gjort idag? :)





See you later! (=

On my way

Nu ska jag iväg, så jag uppdatera när jag kommer hem, ni får ta hand om er så länge!



                                                                                                                      Kraam :)

Hello :)

Goddagens! :D

Hoppas allt är bra med er, själv sitter jag verkligen och njuter av mitt liv, verkligen! :)


Vad ska ni hitta på idag? :)

Själv ska mamma och jag in till stan lite, umgås bara och sånt, helt underbart! Skulle titta på mammakläder men så blir det inte, det sker imorgon istället! :)



Hörs innan jag åker :)


God Natt!

Time to bed, dags att sova, sjukt trött :)




God Natt, se till att få en god natts sömn nu :)<3

Glass

Haha, sitter och äter mjukglass, sjukt gott, känns som om jag är beroende av socker, vilket jag kanske är :)



Vecka 14

Mamman:

Hormonförändringar kan uppträda. Många får förändringar i huden runt den tredje graviditetsmånaden. Kanske har du fått en mörk linje, linea nigra som sträcker sig över din mage. Linea negra beror på att hudens pigment förändras. Bröstvårtorna kan ha blivit mörkare och även större av samma anledning. Det händer också att även ansiktet kan bli mörkare. Brukar försvinna efter förlossningen.
Din livmoder är nu stor som en grapefrukt.

Barnet:

Fostret är nu ungefär 9 cm, något större än en tennisboll och väger runt 25 gram. Fostret kan träna på att ”andas” fostervatten in och ut från lungorna. Fostervatten är en väldigt speciell substans. Det byts ut var tredje timme. Man är inte säker på vad fostervatten är uppbyggt av förutom då att det innehåller fostrets urin. Modern medicin har fortfarande en del upptäckter att göra. Fostret kan röra på armarna och knyta nävarna. Alla kroppsdelar är så välutvecklade i 14:e veckan att man till och med kan se fostrets kön.



Mina känslor:

Ni förstår inte hur lycklig jag är att bära på mitt barn, känsla när jag vaknar upp och bara tänker på att jag är gravid gör mig lycklig, det är det första jag tänker på när jag vaknar upp och det sista jag nog tänker på när jag somnar :)

Förlåt mig!

Ursäkta för min dåliga uppdatering idag, men har haft lite fullt upp, stor städat hela dagen idag, slutade runt 12, så bestämde mig för att gå hem och städa, nu är allt städat :)


Vad har ni haft för er idag? :)



See you later :)

An other day has come to end.

Usch så trött jag är, pluggat och pluggat och nu är det enda jag tänker på böcker x') Haha! 
Så nu ska jag ta och lägga mig för en god natts sömn, som jag hoppas alla ni andra får också! :)

Hörs imorgon mina kära läsare :)<3









Good niight :)<3

God Kväll =)

Nu har jag pluggat klart känner jag, och mår fortfarande inte så jätte bra, men ska till skolan imorgon ändå.
Nu har jag bytt lösen på min blogg, och bara när jag tittar på så kommer min kille få skriva inlägg, för nu har vi grälat och grälat över det, och nu är vi överens om att detta är det bästa sättet att få oss båda nöjda och glada på, jag ebr så mycket om ursäkt för hans beetende, ska lägga in fler bilder sen, för det vill jag :) <3


Har ni alla haft en bra dag idag? :)



Hörs senare :)

=)

Ska iväg och äta, sen blir det att plugga har en hög med böcker som väntar på mig x')

                                                         


Hörs senare :)


Nu blir jag lite irriterad?

God dag, hoppas ni alla mår riktigt bra! :)

Gick nyss in på bloggen för att kika runt lite eftersom att jag har legat i sängen hela dagen idag, både magont och förkyld. Så när jag kommer in märker jag att mina bilder som jag la in igår är borta, och att min kille skrivit ett inlägg... Han är mycket välkomen att skriva ett inlägg i min blogg när han vill, men jag känner att han inte har någon rätt att ta bort bilder jag har lagt in, mina bilder mitt val att lägga in dem, så det är det första jag blev irriterad på. Det andra jag blev irriterad på är den anonyma personen som skrev en komentar under inlägget min kille skrev, tro mig jag är mycket förståndig vad det innebär att vara gravid, jag ÄR ju gravid så jag borde ju förstå eller hur? Sen att han är orolig att jag mister vårat barn är väl självklart? Han vill ju ha barnet lika mycket som jag vill, annars hade vi ju inte bestämt oss för att behålla det? Han är inte rädd för att folk ska veta vem vi är, men jag är inte riktigt redo för att visa mig, så du har inget med att göra om varför vi ska ha en blogg eller inte, jag har all rätt att vara anonym, det är min blogg, jag skriver om vad jag vill, eller hur? :)
Sen att det påminner dig om att han skriver likadant som jag så varsågod låt det påminna dig om det, för jag vet att det jag skriver om är äkta och inget påhittat, jag är gravid, har en kille och är sjukt lycklig, och har bestämt mig för att dela med mig av min graviditet med andra bloggare, för att jag tycker att det är roligt att blogg.

Förlåt för ett sådant negativt inlägg, skulle bara skriva till den som skrev komentaren, ni andra har vart underbara som sagt så stöttande ord till mig, massor med kärlek till er! :)<3


Hejsan..

Hejsan! Nu medans min tjej borstar sina tänder, så ska jag passa på att skriva ett inlägg, och ta bort bilderna som hon nyss la in, känns inte rätt att min tjej sätter ut bilder på sig, nu när hon vill vara anonym, jag hoppas ni förstår min åsikt. Jag vill bara hennes bästa och vill skydda henne så mycket som jag kan, just för att jag älskar henne.

Imorgon är jag ledig så ska passa på att ta hand om min sjuka flickvän som inte ska till skolan imorgon, hon mår verkligen dåligt och jag är rädd att hon mister vårat barn,

Nu ska jag inte skriva mer, för jag märker hur rörigt det blir när jag skiver, så.

God natt..

Time for bed!

Nu ska jag lägga mig, mår skit så kommer inte skriva något mer ikväll..

God natt alla, sov jätte gott! :)




Kram (=

Blivande svärföräldrar

Hejsan!

En trevlig kväll gick snabbt hos min killes föräldrar, så jätte snälla människor så jag var ju bara tvungen att gråta en skvätt när min blivande svärmor berättade hur mycket hon älskar att hennes son valde just mig, hihi :')
Därför bestämde jag mig för att ge hans mamma min bloggs uppgifter så att hon kan skriva till er när det är dags för min bebis att komma till världen, fast uppgifterna har jag ännu inte gett ut, lite tidigt fortfarande :)


Hoppas ni har det bra denna onsdags natt! :)



Hörs senare :)

Hittat min USB-sladd! :)

Nu ska jag och älsk iväg till hans föräldrar, så jag kommer inte kunna skriva, men jag uppdaterar såklart när jag kommer hem! :)








Ha det bra sålänge! :)

Kram <3

Jag är rädd..

Hejsan! Hoppas att allt är bra med er alla, jag mår dock inte bra, skit ont i magen och så är man förkyld, plus massa stress i skolan och allt.. usch jag gillar inte det, är orolig att det ska påverka mitt barn... Men vi får hoppas på det bästa! :)

Idag gjorde man prov, vilket gick förvånansvärt bra faktiskt! :) Vad har ni haft för er idag? :)


Dagens klädsel: Byxor, linne och och kofta över :)


Hörs senare


Good Night! :)

nu ska jag lägga mig, och sova :)




Hörs imorgon, god natt, och sov gott! :)




Kraam (=

No rubrik

hm, pluggat inför So prov, jag gillar inte prov men ändå så måste jag göra dem.
Vad har ni för favorit ämne i skolan, själv måste det nog vara engelska, har alltid gillat engelska :)

Imorgon ska älskling och jag äta middag hos hans föräldrar, så vi ska kika lite på barnvagnar och bilbarnstolar med, så det ser man fram emot! :)


Vad har ni för er nu :)



Hörs senare :

God dag! :)

Hoppas allt är bra med er, har suttit och svarat på lite komentarer, vilket jag tycker är roligt! :)
Haft lite ont i magen hela dagen, men förhoppningsvis är det ingen fara.

Nu ska jag gå och äta, är riktigt hungrig!


Hörs senare :)

RSS 2.0