Grattis mitt hjärta, min själ, mitt allt.

Hejsan min finaste pojke.
Idag är ingen vanlig dag. För idag är det nämligen din 1 födelsedag. Att tiden gått så snabbt. Det känns som om det va igår jag fick värken, och åkte in. Känns som igår jag såg dig för första gången, och höll dig i min famn. Var det inte igår du tog ditt första steg? Oh va tiden gått snabbt.
Under detta året har det hänt väldigt mycket. Inte bara med dig utan med hela våran familj. Men vi har lyckats på något sätt att lösa allt. Våran kärlek till dig, våran söta Benjamin, kommer alltid att växa sig större. Dag för dag, månad för månad, år för år.
Min kärlek till dig är obeskrivligt stor min son. Inte bara min kärlek, utan din pappas kärlek med.
Du är vårat allt, och ett liv utan dig vore ett liv utan luft. Vi ångrar inte 1 sekund att vi valde att behålla dig, för livet utan dig, nej det går inte ens att tänka den tanken.
Så därför, grattis på din 1 födelsedag mitt hjärta.
Mamma och Pappa älskar dig.


Kan man tänka sig...

... att tiden gått så snabbt. Och att det imon redan är 1 år sen min pojke kom till världen. Kan knappt fatta det själv.. Och ni som fortfaranade läser min blogg, ni är guldvärda! Tack! Även fast jag borde få nobelpris i sämsta uppdatering på bloggen :) Men jag har så mycket att ta hand om på dagarna, att jag faller i koma på kvällen, så trött blir jag!

Dags att göra nytta här hemma.

Kramar!

RSS 2.0