Snart 1 månad!

Hejsan mina trogan bloggläsare, hoppas ni har det bra!
Jag försöker verkligen uppdater så ofta jag kan.. Även fast det inte blir så jätte ofta. Iallafall, Benjamin blir på söndag 1 månad! Tiden går verkligen snabbt. Kan inte förstå att han redan har funnits hos oss i 1 månad! Helt otroligt :) Imorgon ska jag lägga ut min förlossningsberättelse och kanske en bild på Benjamin :)

God natt :)


I still think about you!

Kära bloggläsare :) Ni får inte tro att jag har glömt bort er eller så, det är bara det att min son tar upp det mesta av min uppmärksamhet just nu, men hoppas ni förstår :)
På söndag blir Benjamin 2 veckor gammal! Tiden går verkligen fort :)
Hur har ni haft det då :) Själv mår hela familjen bra och sånt :)
Nu ska jag ta och titta på tv :)


Fredagsmys<3

Hejsan alla! Nu har jag lite tid över, dock inte för något jätte långt inlägg..
Benjamin har somnat så sött, så nu ska älsk och jag ha lite tid för oss själva Imorgon är det en vecka sen Benjamin föddes, det är helt otróligt hur snabbt tiden går!
Hur är det med er? Berätta gärna :)


Kramar på er<3

Nu!

Nu börjar min bloggpaus, och fortsätter på obestämd tid. Kankse loggar in och skriver min förlossnings berättelse, och efter detta lär ni inte höra av mig på länge! Vill spendera så mycket tid som möjligt med min son! :)

Ni får ha en helt underbar tid medans jag är borta! :)



Gud så söt han är!

Min bloggpaus får börja imorgon tycker jag :) Ammade Benjamin för en liten stund sen, och bara en en lite stund senare slumrade han till, gud så söt han är! Nu ligger han tryggt i sin spjällsäng med sin pappa vakandes över honom, ja vi båda är helt förälskade i våran son! :) Bilder på min lilla son kommer senare, och jag kommer inte lägga ut ett helt fotoalbum på bloggen, känns kusligt att lägga ut blider på sitt barn när det finns vissa sjuka människor som snor bilderna.Det är iallafall vad jag känner :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är sjukt trött! :)

Bloggdesign ändrad.

Nu har jag fixat till lite i bloggen, tagit bort graviditets mätaren och sånt. Sen råkade en till sak komma bort, nämligen "stämpeln" på vem som har designt min blogg. Om ni går in på Min bloggs designer  så kommer ni till personen som designat min blogg! :)

Jag är mamma :)

Hejsan mina kära bloggaläsare! Nu har jag fått en stund över att skriva ett inlägg, min kille har hand om Benjamin just nu så :) Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är just nu! Hur underbart livet är, jag är mamma! Herregud. Jag har inte riktigt fått in det i huvdet ännu, tror det är en dröm som jag väntar på att vakna ur, men nix, sådant är inte fallet, jag har blivit mamma till en sjukt söt liten kille :) Förlossningen gick väldigt bra och både lilla Benjamin och jag mår fint! Jag ska skriva en förlossningsberättelse, men första ska jag ta en liten bloggpaus, ska ta hand om min son!
Tusen tack till era alla som gratulerat oss, det värmer hjärtat!
Nej nu ska jag ta och titta till mina grabbar och se vad de har för sig! :)


Massor med kramar!!! :)

RSS 2.0