Halloween!

Kommer ni ihåg när man var lite och gick och knackade dörr, utklädd till något läskigt!  Det gillade jag när jag var mindre, och just därför ska jag och min lilla syster klä ut oss till häxor och stå i dörren och vänta på att barn ska komma, hoppas nu de inte blir för rädd (hihi).
Vad ska ni ha för er idag, ska ni klä ut er eller ska ni bara ha en vanlig trevlig lördag? :)


Massor av kramar :)

Fredagsmys.

I vardagsrummet ståd ljusen redo att tändas, filmen fanns brevid dvd;n och allt som skulle ätas var på plats, som förut när jag bodde hemma. Jag kände mig som ett litet barn igen, hur mysigt som helst..
Vad har ni haft för er denna fredagen? :)

Willys nästa!

Pappa är så snäll så han ska köra in mig och min lilla syster som så gäärna vill ha godis in till Willys, där vi ska köpa allt inför fredagas myset och såklart inför de barn som knackar på dörren inför Halloween :)

Äta

Skriver lite snabbt, kommer tillbaka senare för att blogga mer, nu ska jag ner och äta mamma goodaste lax! :D

Med detta avslutar jag.

Med detta inlägg avslutar jag mitt bloggande och önskar er en trevlig kväll :)<3

Vecka 22<3

Mamman:

Du mår antagligen fortfarande ganska bra och är någorlunda aktiv. När det gäller sex under graviditeten så är det många som har svårt för det i början av graviditeten när man mår illa och har ont i brösten. Har man ingen lust så är det viktigt att hitta alternativa sätt att visa varandra närhet och ömhet. Sexualiteten kan variera väldigt mycket under graviditeten och så här i mitten händer det en del med kroppen som att blodflödet ökar och även sekret i slidan och vid klitoris. Många kvinnor som aldrig förr upplevt en orgasm kan få det enklare nu. Det kan också kännas skönt att inte vara orolig över att bli gravid alternativt försöka bli gravid. Det är helt ofarligt att ha sex under en graviditet man kan inte skada fostret. Om du inte blivit tillsagd att avstå av din barnmorska eller läkare så är det faktiskt en hälsosam aktivitet under graviditeten.

Barnet:

Den här veckan har barnet börjat utveckla ögonbryn och fortsätter att öva inför livet utanför livmodern. Ögonlocken täcker hela ögat. Naglarna har vuxit så de täcker fingertoppen.
Lungornas luftrörsträd förgrenas och lungblåsorna börjar att utvecklas. Lungorna är fyllda med vätska under hela fosterstadiet fram till födelseögonblicket då vätskan pressas ut för att ersättas med luft.
Försök har gjorts med foster som är 20-24 gamla som visar att de redan då är lika känsliga för närkontakt som en ettåring. Kittlar man fostret på huvudet så flyttar den på det.
Fostret är nu ungefär 27,5 cm i hela sin längd och väger runt 400 gram och har perioder av vakenhet och sömn.



Bara 18 veckor kvar till jag har min bebis! <3

Ni är ju för underbara!

Jag undrar ibland hur jag skulle kunna leva utan min blogg och era underbara komentarer, speciellt när jag kommer hem från skolan och det har vart jobbigt så har jag era underbara och värmande komentarer att läsa, som genast får mig att må bättre, ni får mig att må bra! Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är, hur glad jag är över hur mitt liv ser ut, jag ångrar absolut inget, absolut inte!  Tack säger jag bara, det enda jag kan säga!
 





                                    vad har ni haft för er idag? =)

Sov sött<3

God natt<3

Jag är stolt över att berätta.

Min kille och jag har suttit och prata i telefon, och kommit fram till ett datum. Datum till vår bröllopsdag! :)
den 29/6-10 kommer vi bli man och hustru<3


Gulligt.

Hur gullig kille får man ha? När min lilla syster och jag steg in i huset så stod han där med blommer i handen, och sa att han vill ha tillbaka mig hem, för att det tydligen är för tyst utan mig, tack då är jag plötsligt högljud? :O Haha nej men gulligt att han vill ha hem mig, men jag har bestämt mig för att stanna minst till lördag iallafall, jag behöver verkligen denna tid med min familj känner jag :)
Det var riktigt roligt att bowla med min lilla syster idag, även fast hon vann xD Sen tog vi oss in till Göteborg och åt där :) Sen var det raka vägen hem till mamma och pappa :)
Vad har ni sötnosar gjort idag? :)


Bowling

Hoppas ni haft en bra start på dagen :)


Idag ska min lilla syster och jag köra bowling uppe i Kungälv, och det ska såklart bli kul :) Kan tänka mig in i framtiden då jag hjälper mitt barn med bowlingklotet, oh så härligt<3
vad ska ni göra idag? =)


Kolla på film<3

Nu ska jag och min lilla syster bädda ner oss i sänger och kolla på film :) Ingen av oss är trötta, tvärtom, vi är hyperaktiva! :)

Så god natt, sov gott<3

Jag är kär :)

Haha jag är käärr :D Rikigt kär, i min mormors kanelbullar xD Haha, de är så goda och passar utmärkt till ett glas varm mjölk! Jag käner miglite otrogen här mot min kille, (A)

Vad händer efter?

Idag har jag suttit och funderat mycket, på hur mitt liv kommer se ut efter att mitt barn kommit. Jag har inte tänkt så mycket på det innan, bara njutit av att veta att jag snart har mitt barn i min famn, kan man tänka sig, att på 9 månader så har man gått från att ha skapat ett barn till att ha ett utvecklat vackert barn i din famn, hur kan man liksom inte förälska sig i det där inne :') Jag försöker spendera så mycket tid som jag kan med min familj, och med min kille, för det kommer jag nog inte hinna med så mycket när mitt barn har kommit. Tänk vad ett barn kan göra, vända ditt liv totalt, mot det bättre.  Jag önskar jag kunde förklara med ord vilken lycka jag känner så fort mitt barn gör en rörelse, eller när jag tänker på att ha mitt barn i famnen, går runt med barnet i en vagn på stan, eller stoppa om det i sängen och ge en godnatt puss.
Och så frågar jag mig en fråga, vad kommer hända med "vännerna" som undviker mig nu för graviditeten?  Kommer de komma tillbaka eller kommer de fortfarande ta avstånd? Jag hoppas verkligen de inte kommer tillbaka! För jag vill inte ha falska vänner som bara undvek mig för graviditeten, men kommer tillbaka för att barn är så gosiga och söta.. Bättre att de tar avstånd än att de visar sig vara falska, right? :)
Vad har ni haft för er idag? (=


Uppfriskande

Det är ju hur gott och uppfriskande som helst med gurka och filmjölk, riktigt gott om du vill ha ett mellanmål som är snabbt att göra :)

Hem till mig.

Nu ska jag bara åka hem snabbt för att hämta lite kläder, för jag har bestämt mig för att stanna längre hos mina föräldrar! :)

Första lovdagen.

Jag hade en hemsk dröm inatt, alldeles för hemsk. Jag drömmde om att jag hade gått till skolan helt normalt en dag, som visade sig bli en hemsk dag jag aldrig skulle glömma.. Väl i skolan så hamnade jag i bråk, och det slutade med att jag fick ett antal sparkar i magen, min gravid mage... Jag började blöda och fick föras till sjukhuset, där man konstaterade att jag hade fått missfall.. Orde ekade igenom mitt huvud. Jag vaknade upp och började känna på min mage i ren panik, och märkte att det bara var en dröm. Nu förstår jag hur mycket mitt barn betyder för mig, hur ont det skulle göra ifall jag förlorade det.
Nu ska vi inte tänka på det mer! Idag är ju första lovdagen! Snacka om att det var skönt att inte behöva gå upp tidigt utan bara få sova ut. Jag mpste verkligen få sova ut nu medans jag kan, för snart är magen så stor att den kommer börjar komma ivägen och sånt :) Min mage<3 Haha vad ska ni ha för er under lovet då? :)

God natt

God natt på er mina sötnosar, sov gott<3



Ostbågar det gillar vi!

Jag hittade lite ostbågar i skafferiet, och tog ett glas Fanta med ^^



  Detta gilllar vi verkligen ^^

Lite om mig.

Om du är en ny läsare är detta inlägg perfekt för dig! För då slipper du gå tillbaka till början och läsa där om mig, jag gör det lite lättare för dig :)

Jag är 17 år gammal tjej som lever en liten bit utan för Göteborg, och där bor jag tillsammans med min kille som är 23 år gammal :) Jag blev gravid och bestämde mig för att blogga igenom min graviditet, för att kunna skriva ut alla känslor och samtidigt ha ett minne att gå tillbaka och kolla på senare! Jag har alltid velat ha barn, alltid drömmt om att få bli mamma, och nu den 5 mars nästa år kommer min lilla ängel! Iallfall om man ska tro på den beräknade födseln :) En frågar du kanske stäler dig är varför jag är anonym? Jo, mina klasskamrater är så himla mycket emot min graviditet, så jag känner att vara anonym är det bästa för mig, så slipper jag få deras komentarer här hemma också, det rääcker gott och väl i skolan! De kommer hålla på om de får reda på att det är jag som driver bloggen, och jag känner att jag verkligen inte orkar med deras tasikga komentarer, därav beslutet att vara anonym, hoppas ni respekterar detta :) Jag kommer såklart att lägga in massvis med bilder i fortsättningen, och såklart på min lilla ängel när h*n kommit till oss :)
Jag hoppas ni tycker om bloggen.

Kram från Lilla Mig (=


Mys med min lilla syster

Nu har både min syster och jag ätit klart, så nu ska hon koka upp lite te så ska vi sätta oss i henes säng och bara mysa och ha det skönt :) Jag uppdaterar under tiden såklart :)

Affären

Nu ska jag coh min lilla syster ner till Ale Torg och köpa lite mat :) Ses senare :)

Galen kväll igår.

Usch jag kom hem hur sent som helst igår kväll, vad kan klockan ha varit, kanske runt 2 tiden, jag var ju så trött att jag knappt kunde hålla min ögon öppna!
Iallafall vi firade min kära mormor igår, som tog sig i akt och berättade för resten av släkten vad som gjorde hennes födelsedag bättre, nämligen att ha sitt gravid barnbarn här. Alla började kolla omkring sig till min lilla syster skrek;

"Det är ju ******* som är gravid!"

Då kom alla framrusandes till mig och kramades och grattade och hela dagen var helt underbar :)

Vad har ni för planer idag? :)

Släktkalas!

jag visste väl inte att det skulle bli släktkalas just idag?! Nu måste jag hem till mig och min kille och hämta lite finkläder, så jag måste verkligen skynda mig nu, min familj har redan åkt iväg till mormor så jag är sen xD Som vanligt! Ni får ha det så bra, ska försöka uppdatera mer ikväll :)

Mina fötter värker.

Nu har jag tagit en paus från bakandet, min lilla syster får sköta det lite. Mina fötter värker verkligen nu och det är inte roligt, haha, det är just därför jag spenderar helgen hos mamma och pappa, för att min kille ska kunna arbeta i lugn och ro hemma hos oss, medans jag klagar här istället xD Snäll? Nja kanske lite (A)

God dag!

Idag ska jag och min lilla syster baka tårta, till våran mormor som fyller 58! :) Alltid roligt när man bakar med sin lilla syster :)

Vad har ni för planer inför idag? :)

God natt<33

Nu ska jag lägga mig brevid syrran, som vill att jag ska sova med henne :) Ni alla få sova så gott :)

Kram :)

Vecka 21<3

Mamman:

Nu börjar nog folk tala om vilken typ av mage nu har tjejmage eller killmage. En del tycker det är roligt att spekulera angående detta andra blir endast irriterade. Här kan du göra ett test baserat på skrock angående vilket kön barnet har som du väntar. Kanske kan du känna hur barnet hickar? Det känns som rytmiskt ryckande i magen, men lär inte vara obehagligt för barnet.
Många kvinnor samlar på sig vatten och får svullna ben framemot eftermiddagen och kvällen. Anledningen till detta är att ämnesomsättningen kan förändras. Lindrig svullnad är ofarlig men om det gör ont eller om du samtidigt går kraftigt upp i vikt bör du ringa din barnmorska. Det du kan göra är att dricka mycket vatten. Man kan tro att man ska dricka mindre men det stämmer alltså inte eftersom man ska hjälpa kroppen rensa ut slaggprodukter och vätskan man samlar på sig. Försök också vila mer än vanligt och då gärna med fötterna högt upp. Ta av ringar och använd kläder där du får gott om plats. Detsamma gäller strumpor som sitter åt.

Barnet:

Antikroppar börjar föras över från modern till barnet för att skydda det mot sjukdomar efter födseln.
Fostret reagerar på ljud och har regelbundna sömn- och vakenhetsperioder. Det händer också att fostret väcks av moderns rörelser. Fostret kan fortfarande röra sig ganska obehindrat i hela fostervattnet.
I slutet av den här trimestern så intar barnet en mer permanent position oftast med huvudet neråt. En del barn vänder sig inte förrän i början av tredje trimestern. Ungefär 3 % av fostren vänder sig inte innan förlossningen. Det är viktigt att försöka upptäcka sätesbjudning innan förlossningen för att man ska veta hur man ska förbereda sig inför den. Har modern rymligt bäcken kan det antagligen bli tal om en normal förlossning. Man kan försöka vända fostret några veckor innan beräknad förlossning men ibland vänder det tillbaka.
Fostret är nu ca 18 cm i sitthöjd och väger ungefär 300 gram och ökar vikten med i genomsnitt 70 g om dagen.




En bild på magen jag tog för några dagar sen<3 :


Hos mamma och pappa.

Jag har vart hos mamma och pappa hela dagen idag så det är därför jag inte uppdaterat! Förlåt mig :( Hoppas allt är bra med de bästa bloggläsarna man kan ha, för det är ni verkligen! :) Jag ska sova här under helgen p.g.a att min kille ska jobba sent, och jobba under helgen med, så istället för att vara ivägen och klaga på hur ont i fötterna jag har så ska jag spendera min helg hos mamma och pappa :)
Hur ska ni spendera eran helg? :)


Usch,

Jag har fullt upp just nu, så jag lär inte blogga mer ikväll, skulle bara skriva ett snabbt inlägg och önska er en fortsatt trevlig kväll :)


God natt (=


Trevlig dag

Tänkte bara skriva ett inlägg snabbt medans jag fortfarande orkar hålla mina ögon öppna, gillar inte att ligga i sängen med datorn i knät, händer ofta att jag somnar med den :) Idag har det var en fin dag, men lilla mamman här har stressat  lite för mycket, och då blir mammas fina bebis orolig, h*n sparkade väldigt mycket idag, kanske bad mamma lugna ner sig lite :) Hoppas ni alla har haft en bra dag, och ni får ha en fortsatt trevlig kväll.


God natt :)

Good night<3


Tisdag 20 oktober

Kom nyss hem från skolan, efter att ha gått förbi mamma som ville att jag skulle ta med mig hem lite kärleksmums som hon hade bakat, tack mammi<3 Hoppas ni har haft en bra idag, för det har jag :) Glad och nöjd är jag helt enkelt över hur mitt liv ser ut idag :) Min bebis har vart lugn idag, jag har inte känt av en enda spark, men det kommer nog ikväll, då min bebis brukar vara som vildast :)

Dagens fråga: Om du fick ändra på något i ditt liv, vad skulle det vara?


Haha.

Jag kan lova er att jag snart lär börja drömma om mina små söta godnattfigurer xD Men iallafall god natt! :)




En vanlig dag.

Idag var det inga blickar, idag var det inget. Idag har det varit en helt vanlig dag, en av mina vänner som fortfarande är i kontakt med mig ville så gärna känna och se ifall hon kunde känna en spark, hon blev lite ledsen när det inte gick :( Men nu är bebisen igång, så jag ska sätta mig i soffan brevid min kille som vill känna lite sparkar. Hoppas ni har haft en bra dag :)

God natt!


Lugn.

Idag har jag bara arbetat omkring i våran lägenhet, när jag hittade massvis med saker under soffan, som en tidning från maj detta året, pizza kartong och gud vet vad mer. Vem hade lagt dem där, min kille såklart. Gissa vad anledningen är? " Jag orkade inte gå till soptunnan" Meen herregud? Killar är lata :) Men nu är hela lägenheten städad och allt luktar citron, hihi :) Imorgon blir det skola, hoppas de har accepterat mitt beslut och gått vidare, orkar inte med deras blickar när jag går förbi :) Mitt ex som går i min klass kan inte ens kolla mig i ögonen längre, konstigt jag vet.. Men men, det är bara att gilla läget :)

Dagens att göra!




Vad ska ni ha för er idag?

God natt!

Nu ska jag försöka sova en stund, har inte sovit så bra i natt så är riktigt trött nu. God natt, sov gott<3

Lördag.

Skönt att det är lördag, speciellt när man är på toppen humör och det är solsken ute, då blir man ju extra glad! :) Idag ska jag och älsk bara slappna av och mysa med varann, jätte härligt!
Vad ska ni ha för er denna lördagen? :)



Uppdatering

Hejsan! Ni är jätte söta med era komenarer, tack så otroligt mycket! :) Idag har jag inte vart i skolan, vi hade en ledig dag idag, så jag har bara njutit av livet, fast än det regnar ut.. Hur har ni haft det idag? :)



Dagens fråga: Tror du jag väntar en pojke, eller en flicka? :)

Vecka 20, halvvägs<3

Gravid vecka 20

Kring vecka 20 kan mamman börja känna att bebisen rör på sig. Ibland kan man till och med se en del av rörelserna. Barnet blir ofta livligare på kvällen.
Om barnet: Ca 25 cm långt och väger 300 gram. Nästan alla foster är lika stora fram till vecka 20, efter det kan det variera mer. Ett fosterfett och tunna fina hårstrån (”lanugo-hår”) utvecklas som skyddar bebisens hud mot fostervattnet, som annars kan göra huden rynkig
<3

15/10-09

Godkväll! Hoppas eran dag har vart strålande, min har väl vart okej, fortfarande lite stök i skolan, men det lugnar väl ner sig snart :)
Vad har ni haft för er? Egentligen borde jag sitta och göra klart mitt franskaprojekt, men tänkte bara skriva ett inlägg och lägga ut bilderna som jag loavde er! :)



<3        :)     Du där inne är älskad<3

Sleep sweet<3

Sov gott mina änglar<3

Ingen vanlig dag.

Som sagt, jag ville inte tillbaka dit, värre än igår, sitter och viskar så fort jag går förbi, hostar och säger massor med ord.. Men varför ska jag ta åt mig? Jag tar inte åt mig, jag är lyckligare än någonsin, jag har min kille, min bebis och så har jag er! Jag behöver inte dem, jag har allt jag behöver. Sen finns det såklart mina lärare som är överlyckliga över mitt beslut, och det glädjer mig :)
Hoppas ni alla haft det jätte bra ute i kyla idag, jag trodde jag skulle frysa till is när jag steg ut ur lägenheten, helt iskallt x')


Kram sålänge :) Imorgon kmr lite bilder :)

Trött.

Nu ska jag ta och sova, även fast jag inte vill tillbaka imorgon, vi får se vad som händer då, just nu ser jag säkert ut som Trötter från Snövit och de sju dvärgarna x')

Sov gott<3


Negativt, bara negativt?

H*ra, sl*mpa och massor av andra ord, aa det är jag tydligen.. Klasskamraterna vet att jag är gravid, och aa de tog det inte så värst bra, jag började gråta och gick hem till mamma. Jag vill inte tillbaka dit imorgon, absolut inte efter deras rektion. Varför måste de ta det så himla negativ, det är ju jag som tagit på mig mitt ansvar efter att inte använt kondom, det är inte de som ska ta hand om barnet, det är jag. Ändå blir man kallad för sådana saker... Bra att de inte vet att jag har en blogg, för då skulle de gå på mig här, nästan den enda platsen jag blir accepterad på, och just därför vill jag inte visa vem jag är, i rädsla av att de ska börja gå på mig här hemma med. Här i bloggen blir jag accepterad och får möjlighet att prata ut med människor som knappt känner mig, men ändp accepterar mitt beslut. Ni betyder så oerhört mycket för mig, era ord gör mig glad. Tack.<3

Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har.

=)

God natt <3


Måndagstrött

Vad gör man när en lärare ger dig ett oförberätt prov i matte? Du biter ihop och försöker ditt bästa, just vad som hände min klass. Usch på det! Sen var man ju måndagstrött och direkt på morgonen skulle man sätta sig och göra prov, hmm, roligt? Nej absolut inte! Hoppas ni alla har haft en bra helg och en bra start på en ny vecka! Två veckor kvar till höstlovet, äntligen! Då ska jag inte tänka på skolan alls :)
Vad har ni haft för er idag? :)


Kram <3

God natt<3

Usch va livet är underbart nu, äntligen har jag börjat känna mitt barn rulla omkring inne i mig, óch det känns allt för härligt<3 Nu ska jag ta och lägga mig i älsks famn, god natt <3

God dag!

Nu har man svarat på komenatrer och  ätit, tack snälla ni för era snälla komentarer, man blir så glad av er! :) Nu ska jag iväg och hjälpa min lilla syster med hennes läxor, men innan dess skall jag fråga er, vad har ni för planer inför idag? :)


Kram :)

Godnatt!

Yes! Nu har jag äntligen börjat känna fosterrörelser, kommer flera efter den första! Oh så mysigt det är :')
nu ska jag ta och lägga mig :) God natt! :)


Fosterrörelser?

Jag tror jag har känt min första fosterrörelse, men jag är inte säker, det kändes som om magen kurrade, eller som om fiskar simmade, en underbar känsla som fick mig att bli varm. Hoppas verkligen jag känt min första fosterrörelse :)

Vad har ni haft för er idag? :)


Handla

Nu ska älsk och jag iväg och handla, uppdaterar om jag kan i bilen :)


Kram och ta hand om er!

Natt i sängen med lilla syster?

Ja ni, nu ska jag och min lilla syster krypa ner i sängen och kolla på Natt på museum, jag kommer väl somna för jag är så trött, men eftersom hon vill det så gärna så ska jag såklart kolla med henne!
Ni andra få sova så gott så hörs vi imorgon.

Kram<3

Hihi, internet kommer jag slå :)

Jag gillar inte mitt mobilainternet, det är inte roligt att det ibland stängs av så man inte ens kan uppdatera, fy skit :( Hoppas ni iallafall haft en väldigt bra dag och att ni mår bra :)
Själv har jag vart i skolan och sedan vart hemma med mina lilla syster, som fortfarande bor hos mig efter pappas olycka. På tal om pappa så mår han bättre och ska snart få lämna sjukhuset, med ett brytet ben, och jag mår bättre jag med :)

Hörs säkert senare :)

Vecka 19<3

En vecka till, sen är jag halvvägs <3

Mamman:

En del kan känna av foglossning under de här veckorna. I allmänhet ökar smärtorna fram till ca vecka 24 för att sedan lägga sig på en mer jämn nivå. Får du problem med foglossning så kontakta din barnmorska och be om råd om vad du ska göra för att lindra besvären. Ett vanligt symtom är att man har svårt att svårt vända sig i sängen. Andra mer diffusa symtom är smärtor och stickningar kring slidan och smärta som strålar ut mot baksidan av låren.
Naveln blir allt plattare i takt med att magen blir större.

Barnet:

Livmodern väger nu ungefär 320 gram och innehåller 4 dl vatten. Detta tillsammans med moderkakan väger ungefär 1 kg. Fostret växer till ungefär 250 gram och är ungefär 15 cm långt i sitthöjd. Om det är en flicka så innehåller hennes äggstockar äggceller. Lanugohår uppkommer nu och täcker hela kroppen. Det kommer att vara kvar fram tills förlossningen börjar närma sig. Ibland kan man se lite av det efter födseln då framför allt på öronen och i ansiktet.
De permanenta tandanlagen bildas nu bakom de redan bildade tandanlagen för mjölktänder.
Man kan höra fostrets hjärtslag med hjälp av stetoskop. 

God natt!

Aa inlägget säger allt, god natt! :)

Regnigt

Hejsan alla där bakom datorn, veckan har flygit förbi och imorgon är det redan fredag, kan man tänka sig :) Hur har ni haft det idag? Ute regnar det, och jag gillar det inte!  Tack alla snälla ni som skrev så fina komentarer till mig, ni värmer mitt hjärta och betyder så sjukt mycket, det ska ni veta! <3
Idag har det inte hänt så mycket, besökt pappa och han mår ganska så bra, dock så är han lite chockad fortfarande, men huvudsaken är att han iallafall lever,<3 Vad har ni för planer inför helgen då, själv ska jag och min lillasyster busa omkring lite i lägenheten, medans min kille ska göra lite kontorsarbete haha, poor little boy, haha! :)
Nu ska jag ta mig något att äta, magen kurrar även fast jag egentligen åt för bara 1 timme sen, haha kostigt,men iallfall ta hand om er sålänge!

Sov gott!

I natt lär jag få bättre sömn än vad jag fick igår, ska bara pussa lilla systern godnatt och sen lägga mig, så ni får ha det sjukt bra! Sov gott! :)<3

Godkväll!

Idag kom solskenet fram, efter att varit bakom moln hela dagen igår, som ni säkert märkte. Idag mår jag mycket bättre och hoppas också ni alla mår riktigt bra!:)

Det är så att det hände en hemsk sak som fick mitt hjärta att stanna igår, nämligen att pappa hade vart med om en olycka,låg i koma och läget var kritiskt, då trodde jag såklart att jag skulle gå miste om min far, en miljon tankar rusade igenom hjärnan, skulle min pappa aldrig hinna få träffa sitt barnbarn, han som längtade så himla mycket på att bli morfar. Jag har en väldigt väldigt nära relation med pappa, så hade vart hemskt att gå miste om honom. Men under kvällen ringde mamma, vi ungefär 2 tiden, då hade pappa vaknat upp och läget var stabilt, en stor tung sten föll ifrån mina axlar när jag hörde det :) Min lilla syster ska sova hos oss nu under tiden mamma och pappa är på sjukhus, mamma har vart vid pappas sida hela tiden, kärlek :')

Vad har ni haft för er idag mina kära? :)




Försöka

Mina vänner, nu ska jag försöka sova lite, vilket nog inte kommer gå, men jag får försöka. Jag ska berätta för er imorgon vad som har hänt, just nu är det bara för chockerande för mig att acceptera att personen kan försvinna ur mitt liv. Men mer om det imorgon.

Kram och godnatt på er! =)

Varför mitt i allt?

Jag har inte orkat skriva inlägg idag, suttit vid telefonen och väntat på ett samtal, ett samtal om en viktig person tillstånd. Jag orkar just nu absolut inte ta upp vad som har hänt, men om denna personen går bort kommer jag inte orkar med något. Förlåt mig kära ni, ni vet att jag älskar er!


Kram.

Jump into the bed!

Dags för lilla mig att sova, även fast jag inte känner mig så trött :( Hahha! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! :)



god natt :)

Måndag-5/10-09

Tiden flyger verkligen förbi känns det som, redan femte oktober, känns som igår jag och älsk stod på våran balkong och kollade på fyrverkerier och gav varandra 12-slags kyssen. Oh, detta året blir vårt sista där bara vi firar, nästa år har vi våran ängel i famnen, vårat barn. Är inte bara tanekn underbar, jag ska bli mamma, hihi :') Vad har ni kära bloggläsare gjort idag? :)


Kram :)


Tack och god natt!

Innan jag går och lägger mig måste jag säga tack till Stina, som fick mig tårögd verkligen, den tjejen är bara för snäll, som lämnade en komentar som verkligen berörde mig, ett stort tack till dig Stina, och ett stort tack till er alla andra som skriver så otroligt stöttande komentarer till mig, ibland undrar jag vad jag hade gjort utan er! Tusan tack! :)

Och så god natt, nu är jag riktigt trött, gäller att ladda inför skolan imorgon! :)


Kraaam<3

Sool

God dagens där ute, riktigt roligt att det äntligen slutat regna, gillar inte när det regnar :)
Vad ska ni hitta på denna söndagen? Jag ska laga mat och samla på mig energi, känns som om man aldrig kan få för mycket energi! Iallafall inte jag (=

Nu väntar lite lunch som älsklingen gjort i ordning, vi hörs senare :)


Kraaaam :)

Sömnsnutta :)

Nu ska jag kliva i sängen, annars lär jag somna vid datorn, och det är inte bra x)

Hörs i morgon :)


Good naatt, sov riktigt gott!:)

Snälla tänk lite innan du lämnar en komentar :)

Anonym om Kanelbullar,varmchoklad och mys i täcket.:
jag tror din kille bara är med dig nu för att du är gravid, annars hade han nog dumpat dig, du är säkert så jävla ful att du inte vågar visa dig. patiskt och ful blogg.


Okej, jag förstår om du tänk på detta sätt, faktiskt så är jag rädd för det jag med, men jag känner hans kärlek och alla de ord jag får från honom, de får mig att inte tvivla på våran kärlek, vi blev tillsammans långt innan jag blev gravid, så hade han inte velat ha något med mig att göra så hade han med alla sannolikhet lämnat mig för längesen. Sen är det ju såklart inte säkert att vi aldrig kommer skiljas åt, man vet aldrig, men just nu är vi väldigt nöjda över vårat liv tillsammans. Sen att du säger att jag är ful har du också all rätt att göra, men du vet ju inte, för du har aldrig sett mig. Men jag är stolt och väldigt nöjd över hur jag ser ut, sen vad andra tycker kan jag inte hjälpa, vi alla tycker olika eller hur? :) Om du tycker så om min fina blogg som jag är nöjd över så behöver du inte besöka den, helt frivilligt :)


Kanelbullar,varmchoklad och mys i täcket.

Min lilla syster är riktigt snäll, mamma hade bakat kanelbullar, och hon ville så gärna att jag skulle få hem några så hon cyklade hem till mig, min alldeles söta ängel, tack syrran<3
Därför kokade jag ihop en kopp choklad och satt mig i soffan med ett täcke, riktigt mysigt. Min kille är hos sina föräldrar och grejar lite där :)


     Haha min mage medans jag kokar upp mjölken.

    Mammas kanelbullar och varmchoklad är otroligt gott!

Beställning pågång!

Nu har jag beställt lite kläder från Ellos, och jag är riktigt nöjd med dem, speciellt mammajeansen jag hittade ^^


            Bilderna är lånade från deras hemsida.

Tro aldrig jag glömt er!

Nu ska jag ta upp en sak, som jag tycker ni borde få reda på. Alla som jag har lagt till på bloglovin, ja alla dessa bloggar läser jag, även fast jag inte alltid komenterar! Jag läser era bloggar dagligen men bara för att jag inte komentarer ska ni absolut inte tro att jag glömt av er!

God dag!

God dagens mina bloggläsare hoppas ni haft en bra start på dagen, själv väcktes jag av regnet, vilket är mindre kul, gillar verkligen inte när det regnar, men antar väl att det är dags att acceptera att det längre inte är sommar. Årets sommar flög ju förbi, mindre roligt :(
Som jag har lovat så ska jag lägga in en bild på min mage,som börjat synas, väntar bara på att klasskamraterna skall fråga om det nu är så att jag är gravid, hihi ^^
Några planer för idag som ni gärna vill dela med er av? :) Jag ska slappna av och samla på mig energi ^^



  Ännu syns fötterna lite, men snart lär jag sakna att se mina fötter x')


Sov riktigt gott!

Nu orkar inte ögonen hålla sig öppna mer, så ska sluta dem nu. Sov gott så kommer det lite bilder imorgon :) Eller aa senare idag kanske jag ska säga x')

Kram :)

Jag är lycklig, right?

Idag frågade min mamma något överraskande, hon undrade om jag verkligen är lycklig med livet jag lever idag, om det inte finns något som hest jag skulle vilja ändra på, och gissa om jag blev chockad när jag hörde henne. Nej jag är så sjukt lycklig över mitt liv nu, jag har hittat min drömprins, och honom väntar jag barn med, jag är frisk och vad mer kan man egentligen kräva av livet. Så nej jag ångar inget och vill abolust inte ändra på något i mitt liv, jag är den jag är och stolt över det :)

Dagens fråga; Vad är lycka för dig?

Vecka 18 :)

Mina tankar: Oh, om bara två veckor så har jag gått halva tiden kan ni tänka er, redan halva tiden, det är ju bara sjukt :)  Dock så har jag fortfarande inte känt några rörelser, men det kommer snart hoppas jag, allt är frid och fröjd än så länge, och jag bara njuter av min graviditet! :)


Mamman:

Nu kan det vara svårt att sova efterhand som kroppen växer. Försök använda kuddar för att stötta upp så du får en bekväm sovställning.
Om din mage ”kurrar” nu är det inte säkert att det beror på att du ätit något konstigt utan det är med säkerhet barnets rörelser du känner av. Många gör sitt första ultraljud den här veckan.

Barnet:

Fostret växer snabbt nu. Fingeravtryck bildas. Det reagerar på direkt ljus genom att vända ryggen mot din mage till exempel då du solar. Barnet väger runt 150 gram och är ungefär 12,5-14 cm i sitthöjd.
Fostret föredrar sötma framför andra smaker. I ett försök tillförde man fruktsocker till fostervattnet och då svalde fostret dubbelt så ofta som annars. När forskarna tillförde en besk tillsats reagerade fostret genom att grimasera och sluta dricka. Nu avslutas ett kritiskt stadium i utvecklingen av ditt fosters hjärna. Nästa kritiska utvecklingsstadium infaller mellan vecka 24 och 36.

En liten godnatt hälsning

Jag ville bara önska er alla en god natt, för nu ska jag sova :)


God natt! :)

Plugg plugg och ännu mera plugg

Hejsan, haft en dag som bara innehållt plugg, usch! =(

Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har, för jag har bara pluggat, vad har haft för er? :)


ska fortsätta plugga, hörs lite senare :)

RSS 2.0