Första lovdagen.

Jag hade en hemsk dröm inatt, alldeles för hemsk. Jag drömmde om att jag hade gått till skolan helt normalt en dag, som visade sig bli en hemsk dag jag aldrig skulle glömma.. Väl i skolan så hamnade jag i bråk, och det slutade med att jag fick ett antal sparkar i magen, min gravid mage... Jag började blöda och fick föras till sjukhuset, där man konstaterade att jag hade fått missfall.. Orde ekade igenom mitt huvud. Jag vaknade upp och började känna på min mage i ren panik, och märkte att det bara var en dröm. Nu förstår jag hur mycket mitt barn betyder för mig, hur ont det skulle göra ifall jag förlorade det.
Nu ska vi inte tänka på det mer! Idag är ju första lovdagen! Snacka om att det var skönt att inte behöva gå upp tidigt utan bara få sova ut. Jag mpste verkligen få sova ut nu medans jag kan, för snart är magen så stor att den kommer börjar komma ivägen och sånt :) Min mage<3 Haha vad ska ni ha för er under lovet då? :)

Kommentarer
Postat av: Missie- The One

sv: tack så mkt :P och tack igen :)



allt bra med dig?:)

2009-10-26 @ 15:04:08
URL: http://matildaabergs.blogg.se/
Postat av: Missie- The One

sv: jo det är toppen med mig :D hörre du :O du är ju lika gamal som mig och ja skulle aldrig kunna skaffa barn nu, hur reagerade egentligen dina föräldrar när du berättade de?:S om amn får fråga (A)

2009-10-26 @ 15:43:34
URL: http://matildaabergs.blogg.se/
Postat av: Missie- The One

sv: okej tack (A) men gid de känns som att mina föräldrar skulle döda mig typ:P men hon accepterade att du ville behålla de eller?:)

2009-10-26 @ 15:54:22
URL: http://matildaabergs.blogg.se/
Postat av: Missie- The One

sv: emn gud va härligt :D jag är hur glad som helst för dig :D grattis verkligen :D:D::D:D

2009-10-26 @ 16:08:54
URL: http://matildaabergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0