Sk*t också...

Varför måste livet ha stunder då man bara vill lägga sig och dö? Det är därför jag inte uppdaterat, jo visst jag har haft tid och tänkte göra det iallafall 3 ggr i veckan.. men nej så blev inte fallet... Istället fick man ta itu med annat.. fy f*n asså.. Jag orkar verligen inte leva just nu, det enda som ger mig styrka just nu är min son, när han kollar med sina stora söta ögon på mamma, ja klart jag inte ska ge upp då.. Vi ska väl hitta ett sätt att ta oss igenom detta.. right?


Hopaps iallafall ni mår bra :)

Kramar<3

Tänker tillbaka...

Ni undrar säkert varför jag är uppe såhär sent, men kan verkligen inte sova... Tänker tillbaka på dagarna innan Benjamin kom, och dagen då jag fick värk. Tänker på hur det var att ligga där och be om smärtstillande för att man kände att man skulle dö vilken sekund som helst, och senare får reda på att det är försent för att få smärtstillande eftersom förlossningsvärken hade börjat komma.. Kan ni förstå vilken panik jag fick då? Inte nog med att de sa att jag inte kunde få smärtstillande, de sa att de värkar som kommer nu är förlossningsvärkar och att min bebis snart skulle vara här. Det var då jag drabbades av panik som mest, ville gå därifrån och sätta mig i ett hörn och bara glömma allt. Tänkte bara på om jag verkligen skulle klara detta, uppgiften att ta hand om en människa, uppgiften att vara mamma, det jag hade längtat efter så mycket! Men jag fick vakna upp ur tankarna samla kraft, vilket inte var det enklaste men. Sen kom han, det finaste jag sett, mitt kött och blod! Då fick jag tillbaka all den kraft jag förlorat och hjärtat började pumpa snabbt i bröstet, jag blev förälskad i den söta lilla trollungen :)
Iallafall nog om det!
Vi har ju vart på bvc och kollat vikt och längd! Benjamin växer jätte fint och går upp i vikt normalt :) Just nu väger han 8150 gram och är 63 cm lång :)

Nej nu väntar sängen, rädd att jag ska väcka Benjamin, då lär jag inte somna på ett bra tag :)


God natt!

Bvc :)

Hellu :) Idag har jag och Benjamin busat omkring i våran lägenhet, medan pappa jobbat. Mycket roligare att leka nu när han piggnat till :) Överimorgon ska lilla Benjamin och jag till Bvc för att kolla så allt är okej, att han håller vikten och växer fint, vilket jag tror han gör :) Snart blir ju min trollunge hela 6 månader.. Tiden flyger verkligen iväg!
Vad har ni haft för er på sistonde? :)

Kramar!

Sjuk liten pojke...

Hejsan alla! Anledningen till att jag vart heelt frånvarande från bloggen beror på att vi haft en sjuk liten kille att ha hand om :( Benjamin har vart lite sjuk men har piggnat till, och nu ska jag verkligen försöka få igång bloggandet! Vad vill ni läsa om? =)

Kramar!

RSS 2.0