Konstigt?

Jag var så himla hungrig innan vi åt med mina föräldrar, och så när vi hade börjat äta så hann jag ta ungefär 3-4 tuggor innan jag blev mätt, haha jag antar väl att det är rätt normalt x')
Iallafall flygande jacob var super gott, tack för tipset Stina! :) Haha min mamma såg fundersamt över mig när jag tog fram maten, hade lekt lite med jordnötterna och gjort lite konstiga mönster, så mamma frågade ifall maten verkligen var ätbar, haha jaa mamma det är den x') På tal om min mamma så fick hon mig när hon var 18, och idag är hon alltså 35 år, så jag antar väl att även jag kommer klara mig fin fint som mamma. Tänk er, jag är någons barn, och mitt barn kommer vara någons barn, rätt coolt va :)
Fick en fråga via e-mail ifall jag skulle kunna avslöja vilken klass jag går i och självklart kan jag det, jag går i SPB2, andra ring i gymnasiet :) Vi är uppdelade i tre klasser, A,B och C :)


Vad ska ni göra resten av kvällen, berätta gärna ! :)


See you later :)

Kommentarer
Postat av: Alexander Herrdin

låter inte som att de är så skönt hur går de med din kille då

2009-08-22 @ 21:21:13
URL: http://herrdin.blogg.se/
Postat av: stina

haha, vad kul att jag fick komma med på sin blogg :) gillar den verkligen och det är kul att skriva med dig :)

varsegod :) var det gott? och tyckte din mamma om det?

2009-08-22 @ 21:23:22
URL: http://stinanoe.blogg.se/
Postat av: stina

såg att du hade skrivit att man blev väääldigt mätt och det blir man verkligen. det är lite synd, för då kan man inte äta så mkt. men det är sjukt gott! vad bra att hon gillade det också, väldigt bra med bloggar faktiskt :) har du ett recept som du tycker är mega gott som du vill bjuda på?

vilken tur att vi fann varandra, minns du hur vi gjorde det? :)

2009-08-22 @ 21:37:21
URL: http://stinanoe.blogg.se/
Postat av: stina

det måste jag ju prova på någon gång. men är kalkonbitarna som skinka, så tunna menar jag eller finns det liksom tjockare?



ja, vilken tur att du klickade dig in på min blogg :)

2009-08-22 @ 22:23:58
URL: http://stinanoe.blogg.se/
Postat av: stina

okej :) brukar du laga mat? för du bor med din kille? hur hinner du få ihop vardagen, för jag kan tycka det blir heeelt mycket på en gång.

2009-08-22 @ 22:42:17
URL: http://stinanoe.blogg.se/
Postat av: stina

jag brukar laga mat också hemma. mina föräldrar är skilda och pap gör redan så mkt, så det har bara blivit att jag hjälper till så mycket. nu under sommaren gick det ju bättre när man inte har plugg, men sen när det blir vardag igen får vi se hur det löser sig :)

du ska veta att jag tror många tjejer drömmer om att få leva ditt liv. bo med pojkvän, plus att vara gravid! ditt liv låter faktiskt ibland för bra för att vara sant :) men jag antar att det inte kanske är så lätt..

2009-08-22 @ 23:17:54
URL: http://stinanoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0